بهترين ماسك هاي خانگي براي پوست هاي خشك

ممكن است بارها از خود پرسيده باشيد راز باهوش شدن آدم ها چيست؟ شايد اين پرسش در ذهن تان به وجود بيايد كه چرا كشورهاي جنوب شرق آسيا يا كشورهاي حاشيه مديترانه، بهترين رتبه ها را در اين جدول هوش به خود اختصاص داده اند؟
آيا مي شود همه چيز را به گردن ژنتيك انداخت يا خورد و خوراك و عوامل محيطي هم در باهوش شدن نسل يك كشور نقش دارند؟ با ما همراه شويد تا جواب اين سوال ها را با هم بررسي كنيم.
نقش مهم تغذيه
محققان انگليسي معتقدند تغذيه مناسب تا زماني كه مغز بچه ها در حال رشد و تكامل است، نقشي اساسي در افزايش ميزان هوش ايفا مي كند بنابراين هر مادري كه دوست دارد فرزند باهوش تري داشته باشد، بايد به نوع خورد و خوراك خود در دوران بارداري اهميت زيادي بدهد و حواسش به تغذيه سالم فرزندش تا رسيدن به سن ۲ سالگي هم باشد.
تاثير تغذيه دوران بارداري بر ضريب هوشي كودكان
البته، اين بدان معنا نيست كه هوش ما بعد از ۲ سالگي قابليت ارتقا ندارد اما نقش تغذيه در باهوش شدن بچه ها تا ۲ سالگي، بيشتر از زماني است كه مثلاً آن ها ديگر كنكوري شده اند و مي خواهيم خوراكي هايي براي افزايش هوششان در برنامه غذايي آن ها بگنجانيم.
البته ما تا آخر عمرمان هم مي توانيم حافظه كوتاه يا بلندمدت خود را با كمك مواد غذايي سالم يا ورزش هاي فيزيكي و فكري تقويت كنيم اما بعد از طي روند تكامل مغز، ديگر نمي توان به افزايش خارق العاده هوش يا همان IQ با كمك تغذيه و ورزش چندان اميدوار بود.
بهترين و بدترين خوراكي ها
حالا شايد اين سوال برايتان پيش بيايد كه اگر مادري بخواهد در دوران بارداري، با نوع تغذيه خود، فرزند باهوش تري به دنيا بياورد، بايد چه كند يا بهترين تغذيه براي بچه هايي كه مي خواهيم باهوش تر بشوند، چيست؟
يكي از مهم ترين مواد مغذي كه باعث افزايش هوش مي شود، اسيدهاي چرب امگا۳است. به همين دليل مردم كشورهاي جنوب شرق آسيا و سواحل مديترانه كه ماهي و روغن زيتون بيشتري در برنامه غذايي شان دارند، باهوش تر از ساير مردم جهان هستند.
اسيدهاي چرب امگا۳ مي توانند به تكامل بهتر مغز، افزايش هوش و عملكرد مغز و تقويت حافظه در افراد مختلف كمك كنند. ميگو و ماهي هاي چربي مانند سالمون، قزل آلا، كيلكا، خال مخالي و ساردين و روغن هاي گياهي مغذي مثل روغن زيتون، بذر كتان و كانولا، سرشار از امگا۳هستند. گردو هم جزو منابع امگا۳ محسوب مي شود.